Pot posta imagini?

Imaginile pot fi afișate în postările tale. Cu toate acestea, în prezent nu există nicio facilitate pentru încărcarea imaginilor direct din panoul de comandă. Prin urmare, trebuie să folosești un link către o imagine stocată pe un server accesibil publicului larg, de ex. http://www.some-unknown-place.net/my-picture.gif. Nu poți posta linkuri către imagini stocate pe propriul computer (cu excepția cazului în care este un server accesibil publicului larg) și nici imagini stocate în spatele mecanismelor de autentificare, de ex. căsuțe poștale Hotmail sau Yahoo, site-uri protejate prin parolă etc. Pentru a afișa imaginea utilizează fie eticheta BBCode [img], fie codul HTML corespunzător (dacă îți este permis acest lucru).

Înapoi sus

Ce sunt Anunțurile?

Anunțurile conțin adesea informații importante și ar trebui să le citești cât mai curând posibil. Anunțurile apar în partea de sus a fiecărei pagini a forumului pe care sunt postate. Postarea sau nu a unui anunț depinde de permisiunile acordate, acestea fiind stabilite de către administrator.

Înapoi sus

Ce sunt Topicurile Sticky?

Topicurile Sticky apar sub anunțurile din zona de Vizualizare Forum și numai pe prima pagină. Acestea sunt adesea destul de importante, așa că ar trebui să le citești de îndată ce este posibil. La fel ca în cazul Anunțurilor, administratorul forumului stabilește ce permisiuni sunt necesare pentru a posta Topicuri Sticky în fiecare forum.

Înapoi sus

Ce sunt Topicurile Blocate?

Topicurile Blocate sunt setate în acest fel fie de către moderatorul forumului, fie de către administratorul forumului. Nu poți răspunde la Subiectele Blocate și la orice sondaj pe care îl conține, acestea fiind închise automat. Subiectele pot fi blocate din mai multe motive.

Înapoi sus