Cum îmi schimb setările?

Toate setările tale (dacă ești înregistrat) sunt stocate în baza de date. Pentru a le modifica, apasă pe linkul Profil (în general, acesta este afișat în partea de sus a paginii, dar este posibil să nu fie cazul). În acest fel vei putea să modifici toate setările.

Înapoi sus

Ora nu este corectă!

Ora de pe forum este cu siguranță corectă, totuși ceea ce s-ar putea să vezi diferit este ora afișata pentru un fus orar diferit de cel pe care te afli. Dacă problema ta are legătură cu fusul orar, ar trebui să modifici setările profilului pentru fusul orar astfel încât acesta să se potrivească cu zona ta, de ex. Londra, Paris, New York, Sydney etc. Te rugăm să reții faptul că schimbarea fusului orar, la fel ca majoritatea setărilor, poate fi făcută numai de către utilizatorii înregistrați. Deci, dacă nu ești înregistrat, acesta este un moment bun să o faci!

Înapoi sus

Am schimbat fusul orar și ora este încă greșită!

Dacă ești sigur că ai setat fusul orar corect și ora este încă diferită, ia în calcul ora de vară (așa cum este cunoscută în România și în alte locuri). Panoul de comenzi nu este conceput pentru a face față schimbărilor dintre ora standard și cea de vară, astfel încât, în ​​lunile de vară, ora poate fi diferită cu o oră față de ora locală reală.

Înapoi sus