Funcționarea acestui site nu diferă prea mult de o casă de comenzi. Acest site este de fapt o interfață care dorește să îți prezinte cele mai bune produse vândute de noi.

Navigând pe site-ul nostru poți analiza cu atenție și în detaliu produsele noastre, pentru a afla informații complete despre prețul și intervalul de livrare și despre modul de desfășurare a parcursului comenzii după plasarea unui produs în „Coșul de Cumpărături” imediat ce se apasă pe butonul „Adăuga în coș”.

Ulterior, din Coșul de Cumpărături poți să:

– modifici cantitatea

ștergi produsele

Cum comand

De îndată ce ai finalizat etapă de selectare a produselor dorite și a cantității, poți apăsa pe butonul „Comandă produsele” pentru a trimite comanda. Dacă deja ești un membru înregistrat în baza noastră de date, vei primi dreptul de a trimite comanda, de a vizualiza comenzile anterioare, precum și de a află care este starea comenzilor plasate de tine. În caz contrar, trebuie să apeși butonul „Utilizator nou” și să ne comunici informațiile solicitate pentru a deveni membru cu drepturi depline.

Pentru eliminarea apariției oricăror greșeli în timpul acestui proces, după trimiterea comenzii solicitantul va fi contactat telefonic la numărul furnizat de acesta pentru a ne confirma comanda plasată.

Cum plătesc

Comanda ta va fi trimisă prin colet poștal în intervalul de timp stabilit în comandă, plata putând fi efectuată la primirea la oficiul poștal din zona în care locuiești. Deocamdată, aceasta este singura modalitate care necesită cheltuieli minime și oferă un nivel maxim de securitate ambelor părți.

Pentru companii, precum și pentru alte instituții (școli), vom trimite în mod automat factura pro-formă dacă a fost selectată această opțiune și dacă a fost introdus numele instituției, precum și numărul de fax la care putem trimite factura. În acest caz plata se va face prin transfer bancar către unul dintre conturile menționate în factura proformă. De îndată ce vom primi confirmarea plății, îți vom expedia produsele la adresa menționată.

În curând compania noastră îți va oferi posibilitatea de a-ți alege metoda de expediere (curierat rapid, magazine colaboratoare în cât mai multe localități), precum și acceptarea unor noi modalități de plată moderne.