Limba mea nu este pe listă!

Printre posibilele motive pentru care se întâmplă acest lucru se numără faptul că administratorul nu a instalat opțiunea pentru limba ta, fie pentru că nu a fost tradus panoul de comenzi în limba ta. Îți recomandăm să iei legătura cu administratorul forumului pentru a-l întreba dacă poate instala pachetul lingvistic de care ai nevoie, iar dacă acesta nu există, te rugăm să nu eziți să creezi o nouă traducere. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul  grupului phpBB (vezi linkul din partea de jos a paginii)

Înapoi sus

Cum pot afișa o imagine sub numele meu de utilizator?

La vizualizarea postărilor pot exista două imagini sub un nume de utilizator. Prima este o imagine asociată rangului tău – în general, acestea iau forma unor stele sau blocuri care indică câte postări ai realizat sau care este statutul tău pe forumuri. Sub această imagine mai poate fi postat un element grafic mai mare, care este cunoscut sub numele de avatar, acesta fiind în general o fotografie unică sau personală a fiecărui utilizator. Activarea imaginilor depinde de administratorul forumului, acesta având de ales și asupra modului în care avatarurile pot fi puse la dispoziție utilizatorilor. Dacă nu poți utiliza avatare, atunci înseamnă că aceasta este decizia administratorului forumului, așa că ar trebui să îl întrebi care sunt motivele pentru care a luat această decizie (suntem siguri că vor fi unele întemeiate!)

Înapoi sus

Cum îmi pot schimba rangul?

În general, nu poți modifica direct numele niciunui rang (acesta apară sub numele tău de utilizator la subiectele abordate și în profilul tău, în funcție de stilul folosit). Majoritatea panourilor de comandă folosesc ranguri pentru a indica numărul de postări pe care le-ai realizat și pentru a identifica anumiți utilizatori, de ex. moderatorii și administratorii pot avea un rang special. Te rugăm să nu abuzezi de forum, postând în mod inutil doar pentru a-ți crește nivelul rangului, pentru că este foarte posibil ca moderatorul sau administratorul să îți reducă pur și simplu numărul de postări în cazul în care încalci regulile.

Înapoi sus

Atunci când apăs pe linkul de e-mail al unui utilizator, de ce mi se cere să mă autentific?

Ne pare rău, dar numai utilizatorii înregistrați pot trimite e-mail persoanelor prin intermediul formularului de e-mail încorporat (dacă administratorul a activat această funcție). Această opțiune este pentru a preveni utilizarea în mod fraudulos și cu rea intenție a sistemului de e-mail de către utilizatorii anonimi.