Cum creez un sondaj?

Crearea unui sondaj este o operațiune ușoară – atunci când postezi un subiect nou (sau editezi prima postare pe o anumită temă, dacă beneficiezi de permisiunea din partea administratorului), ar trebui să vezi formularul „Adaugă un sondaj” sub caseta principală de postare (dacă nu poți vedea această opțiune, probabil că nu beneficiezi de posibilitatea de a crea sondaje). Ar trebui să introduci un titlu pentru sondaj și apoi să setezi cel puțin două opțiuni (pentru a seta un tip de opțiune la întrebările sondajului trebuie să apeși butonul „Adăugare opțiune”. De asemenea, poți seta o limită de timp pentru sondaj, 0 reprezentând un sondaj infinit. De asemenea trebuie să fie o limită a numărului de opțiuni pe care le poți lista, aceasta fiind setată de administratorul panoului.

Înapoi sus

Cum pot edita sau șterge un sondaj?

La fel ca în cazul postărilor, sondajele pot fi editate numai de persoană care a plasat postarea originală, de un moderator sau de un administrator al forumului. Pentru a edita un sondaj, apasă pe prima postare din subiect (sondajul este întotdeauna asociat postării). Dacă nimeni nu a votat, atunci utilizatorii pot șterge sondajul sau pot edita orice opțiune a sondajului, totuși, dacă deja au fost plasate voturi, doar moderatorii sau administratorii îl pot edita sau șterge. Acest lucru se întâmplă pentru a împiedica persoanele care discută pe marginea subiectului să deterioreze în vreun fel  sondajele prin schimbarea opțiunilor chiar atunci când sondajul este în plină desfășurare.

Înapoi sus

De ce nu pot accesa un forum?

Unele forumuri pot fi limitate la anumiți utilizatori sau grupuri de utilizatori. Pentru a vizualiza, citi, posta, etc. este posibil să ai nevoie de o autorizare specială, care poate fi acordată numai de moderatorul și administratorul forumului. Pentru a obține accesul trebuie să îi contactezi pentru a-l primi.

Înapoi sus

De ce nu pot vota în sondaje?

Numai utilizatorii înregistrați pot vota în sondaje (pentru a preveni falsificarea rezultatelor). Dacă te-ai înregistrat și încă nu poți vota, probabil că încă nu beneficiezi de dreptul de accesare a sondajelor.