Cum postez un subiect pe forum?

Destul de simplu- trebuie să apeși pe butonul corespunzător de pe ecranul forumului sau al subiectului. Este posibil să fie nevoie să te înregistrezi înainte de a putea posta un mesaj, facilitățile disponibile fiind listate în partea de jos a forumului și a ecranului de subiecte (lista include opțiunile „Poți posta subiecte noi”, „Poți vota în sondaje” etc.)

Înapoi sus

Cum pot edita sau șterge o postare?

Dacă nu ești administratorul sau moderatorul forumului, îți poți edita sau șterge doar propriile postări. Poți edita o postare (uneori ai la dispoziție doar o perioadă limitată de timp în care poți opera modificări după ce aceasta a fost făcută) apăsând pe butonul de editare pentru postarea corespunzătoare. Dacă cineva ți-a răspuns deja la postare, vei vedea un text de mici dimensiuni care va fi afișat sub postare atunci când revii la subiect, din care vei afla  de câte ori ai editat postarea. Acest element va apărea numai dacă nicio persoană nu a răspuns postării tale; aceasta nu va apărea dacă moderatorii sau administratorii îți editează postarea (ar trebui să îți lase un mesaj în care să-ți spună ce au modificat și care a fost motivul editării). Ține minte că utilizatorii standard nu mai pot șterge o postare după ce a răspuns o persoană.

Înapoi sus

Cum adaug o semnătură la postarea mea?

Pentru a adăuga o semnătură la o postare trebuie mai întâi să o creezi,ceea ce se poate face din profilul tău. Odată creată semnătura, poți bifa caseta „Adaugă o semnătură” din formularul de înregistrare pentru a adăuga semnătura ta. De asemenea, poți adăuga o semnătură în mod implicit la toate postările tale bifând caseta corespunzătoare din profilul tău (poți totuși împiedica adăugarea unei semnături la postările individuale debifând din formularul de postare caseta de adăugare a semnăturii).