Ce este BBCode?

BBCode este o implementare specială a codului HTML – posibilitatea utilizării BBCode este stabilită de către Administrator (îl poți dezactiva, de asemenea, din formularul de postare). BBCode este asemănător ca stil cu HTML, etichetele fiind încadrate în paranteze pătrate [și] mai degrabă decât <și> și oferă un control mai bun asupra a ceea ce și a felului în care este afișat un element. Pentru mai multe informații despre BBCode, consultă ghidul care poate fi accesat de pe pagina pentru postări.

Înapoi sus

Pot folosi HTML?

Acest lucru depinde de permisiunea Administratorilor, aceștia având control absolut asupra acestui aspect. Dacă ți se permite să îl utilizezi, probabil că vei găsi doar acele etichete care sunt funcționale. Aceasta este o caracteristică de siguranță folosită pentru a preveni abuzul panoului de comandă de către diverse persoane, acestea folosind etichete care pot distruge aspectul sau pot provoca alte probleme. Dacă HTML este activat, îl poți dezactiva din formularul de postare.

Înapoi sus

Ce sunt Smiley-urile (Zâmbetele)?

Zâmbetele sau Emoticoanele sunt imagini grafice de mici dimensiuni care pot fi folosite pentru a exprima o anumită stare a utilizatorului folosind un cod scurt, de ex. 🙂 înseamnă fericit, iar 🙁 înseamnă trist. Lista completă a emoticoanelor poate fi văzută prin intermediul formularului de postare. Încearcă să nu utilizezi Zâmbetele în exces, pentru că acestea pot transforma rapid o postare într-un text ilizibil, ceea ce poate determina un moderator să decidă editarea sau eliminarea totală a postării respective.